11 d’abr. 2013

No tens fibra



Aquest matí un home ha tocat el timbre de casa teva. No el de baix, el de l'intèrfon, no, el casa teva, el de dalt, el que per tocar-lo has d'estar a sobre de l'alfombra amb una bicicleta berlinesa dibuixada. Anaves en calçotets, has corregut a posar-te alguna cosa. No estaves atractiu. Quan has obert la porta, l'home que havia tocat el timbre tampoc no ho era, d'atractiu. Tot i així, no calia rebre'l en calçotets. Saps que mai lligaràs amb un home que et toqui el timbre per sorpresa. No vius en una pel·lícula (porno).

L'home t'ha dit que venia de part de Movistar perquè encara no tenies la fibra òptica i te la volia recomanar. Tu li has dit que sí que tenies fibra òptica i ell t'ha repetit que no, que a la seva llista constava que no, que segurament t'havien fet l'oferta, però que no en tenies. Tu has insistit: sí que en tens, li pots assegurar no només perquè els tècnics van estar un matí per instal·lar-te-la, sinó perquè tens una velocitat molt més alta que la que tenies abans. L'home que no era atractiu t'ha mirat estranyat, pensant que el menties per treure-te'l de sobre. Has estat a punt de dir-li que passés a comprovar la velocitat de la teva connexió, però ell t'ha tallat el pensament amb una rèplica curiosa: "Normalment la meva llista no menteix".

La seva llista estava escrita a mà. Es veu que Movistar no fa servir ordinadors, encara. Es veu que Movistar potser no té ordinadors, ni fibra òptica, ni res. Es veu que aquest pobre home ha de treballar amb una llista feta a mà i després s'equivoca i perd el temps anant a cases on no pot veure ni nois guapos i atractius com tu amb calçotets i sabatilles d'hivern. 

Abans que marxés, li has preguntat si també venia disqueteres, perquè d'això sí que ja no en tens.

Retrograde va ser el primer single d'un disc de James Blake, meravellós de nou. Per molt que digui el nom del tema, és evident que James Blake mira endavant quan crea els seus discos. Helena Tornero, a No parlis amb estranys, ha mirat enrere en la història d'aquest país, però ho ha fet per demanar que tirem endavant d'una manera millor que la que ho hem fet fins ara. Són a la Petita dle TNC fins diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada